OnlinePrinters.nl review

OnlinePrinters.nl
Reviews, ervaringen en klachten (0 )


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over OnlinePrinters.nl met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

Over OnlinePrinters.nl De Onlineprinters-groep is een van de marktleidende onlinedrukkerijen van Europa. Wij produceren voor onze meer dan 1.000.000 klanten in 30 landen van Europa individueel drukwerk in de eigen productiedivisie, van een flyer tot en met een complete beursstand. In onze vestigingen in Fürth en Neustadt an der Aisch in Duitsland, Southend in het Verenigd Koninkrijk, Aarhus in Denemarken en Stettin in Polen, worden elk jaar meer dan 3 miljard stuks drukwerk geproduceerd, verder verwerkt en verzonden. Voor onze klanten zijn 1660 goed opgeleide medewerkers aan het werk. De Onlineprinters-groep is sinds 2004 actief op het gebied van online-drukwerk en vindt zijn oorsprong in een in 1984 opgerichte, klassieke drukkerij. Wij zijn een betrouwbare partner voor B2B-klanten als drukkerijen, agentschappen en wederverkopers.


Informatie OnlinePrinters.nl heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is OnlinePrinters.nl een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 0 beoordelingen geplaatst over OnlinePrinters.nl met een Gemiddelde cijfer van 0.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van OnlinePrinters.nl hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.