Mr-Joy
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Mr-Joy met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Paul
1 month ago

1.00/5.00

"Onbetrouwbaar, komt afspraken niet na en beledigt klant."

Ik ben te boos om hier een lang verhaal neer te zetten. Hij stuurde me reeds geopende eliquid op en toen ik m dat zei zou ie het uitzoeken. Enfin, hij zocht niks uit hij stuurde potverdorie weer geopende eliquids op. Toen ik m dat netjes meldde maakte ie me uit voor iemand die in de war was en daar liet ie het bij. Tevens had ik voor twaalf uur besteld en zou dan dezelfde dag ontvangen, wat extra geld kostte maar kreeg het pas twee dagen later.

Ik ben netjes geweest eerlijk en correct en dan maakt meneer me uit voor in de war!

Waardeloos!


Over Mr-Joy Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van Mr-Joy, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie Mr-Joy heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Mr-Joy een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Mr-Joy met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Mr-Joy hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.