Fruitzaam Gifts review

Fruitzaam Gifts
Reviews, ervaringen en klachten (3 ) 3.33/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Fruitzaam Gifts met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Arnela
1 year ago

4.00/5.00

"Snelle levering, zag er goed uit"

Snelle levering, zag er goed uit!


profile pic

Holly
1 year ago

5.00/5.00

"Werd snel en goed bezorgd! Product was prima."

Werd snel en goed bezorgd! Product was prima.


profile pic

Nickey
1 year ago

1.00/5.00

"Afgeleverd volgens afspraak alleen was er 1 ballon lek."

Afgeleverd volgens afspraak alleen was er 1 ballon lek.


Over Fruitzaam Gifts De basis voor uw gift
Fruitzaam Gifts is ontstaan ​​uit de vriendschap tussen Rutger Vogelezang en Said Hatuina. Rutger had al de nodige operationele kennis en ervaring in de duurzame sector. Hij beschreef de commerciële achtergrond van human resource development. Door deze ervaringen te combineren, is in 2016 het nieuwe bedrijfsconcept FOR YOU GIFTS ontstaan ​​met als doel mensen te laten glimlachen met de meest luxueuze en mooiste fruitmanden. De naam FOR YOU GIFTS is gebaseerd op drie kernwaarden die voedzaam, duurzaam en medelevend zijn. Deze kernwaarden komen tot op heden terug in het gehele bedrijfsproces. Fruitzaam Gifts is inmiddels een bekende naam voor het verzenden van luxe fruitmanden in Nederland.

Meer cadeaukeuzes
Dit medelevende en mooie gebaar hebben we uitgebreid met nog meer mooie cadeaus. Onze missie: Net als de kracht van fruit, een geschenk dat elke dag voor dezelfde mooie glimlach zorgt. Naast fruitmanden kan Fruitzaam Gifts ook bloemen, heliumballonnen, kraamcadeaus, theepakketten, chocolaatjes, cosmeticaproducten, verzorgingsproducten en diverse cadeaubonnen versturen. Onze collectie bevat cadeaus voor elk moment. Of je nu een cadeau hebt besteld, bedankt, gefeliciteerd, beterschap of een cadeau voor een zakelijke relatie, wij hebben voor elke gelegenheid de beste en mooiste cadeaus. Als finishing touch kun je je cadeau op verschillende manieren personaliseren. Zoals je ziet, streven we altijd naar gouden resultaten en de mooiste glimlach.

Onze boodschap
"Je bent het geld waard" is een geschenkbericht aan jou. Deze boodschap geldt niet alleen voor de afzender van het geschenk, maar ook voor de ontvanger van het geschenk. Door een cadeau te geven, laat je iemand zien wat je van hem/haar denkt. Dit is goud waard, want het tonen van liefde en dankbaarheid is zo belangrijk in de huidige samenleving. Laat me een beetje meer liefde zien! Bovendien zijn de geschenken die u namens Fruitzaam Gifts wilt geven niet zomaar dingen. Je geeft het omdat die persoon het verdient. Kortom, de ontvanger is ook goud waard en zijn gewicht waard.


Informatie Fruitzaam Gifts heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Fruitzaam Gifts een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 3 beoordelingen geplaatst over Fruitzaam Gifts met een Gemiddelde cijfer van 3.33 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Fruitzaam Gifts hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.