expondo.nl
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over expondo.nl met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Diana
1 month ago

1.00/5.00

"Fluiten naar je produkt en held"

Fluiten naar je produkt en geld
6 juli een weegschaal besteeld van ongeveer 100 euro. Omdat het display stuk en los was terug gestuurd. Door hun 20 juli ontvangen. Daar heb ik bewijs van. Ze beweren het nog niet in het systeem te hebben. Mail wekelijks en ook een keer gebeld. Maar nu 2 maanden later nog geen weegschaal of geld terug gezien.
Ondanks de aardige dame bij de klanten service, vind ik dit een kwalijke zaak en vind ik het bedrijf ondertussen zeer onbetrouwbaar


Over expondo.nl Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van expondo.nl, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie expondo.nl heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is expondo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over expondo.nl met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van expondo.nl hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.