CampXL
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over CampXL met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Hajé van der Weide
1 month ago

1.00/5.00

"Na aankoop laat men je als klant verzuipen. Zoek het zelf maar uit"

Zomerartikel gekocht voor Camper in november. Bedrijf houdt vast aan probeertermijn van 14 dagen. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing onbegrijpelijk en plaatjes onleesbaar. Bedrijf stuurt eerst het adres van de fabrikant die niet reageert en vervolgens van de importeur die ook niet reageert. Ik moet het als klant dus zelf maar oplossen want bij bedrijf ontbreekt expertise aldus hun eigen woorden. Na bedrijf geïnformeerd te hebben over uitblijven reacties geen enkele reactie meer van CAMPXL. Op het adres blijken zo'n 30 bedrijven gehuisvest. Koop hier niet want ze weten nergens wat van en leveren ook totaal geen service. Ook het keurmerk reageert nergens op dus wat is dat waard? Totaal onbetrouwbaar dus.


Over CampXL Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van CampXL, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie CampXL heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is CampXL een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over CampXL met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van CampXL hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.