Brandfield
Reviews, ervaringen en klachten (1 ) 1.00/5.00


Schrijf hier een nieuwe review

Bekijk op deze pagina alle onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten. Deel jouw beoordeling over Brandfield met heel Nederland. Zo houd je iedereen op de hoogte van de dienstverlening en welke verwachtingen ze kunnen hebben. Samen en eerlijk een mening geven om goede ervaringen te bevorderen.
Schrijf hier jouw review
Inloggen of Registreren om een review te schrijven.

profile pic

Boy Ligtvoet
2 months ago

1.00/5.00

"Slechte service"

Pluspunt:
-Verzending
Minpunt:
-Klantenservice
-Retourzendingen
-Betrouwbaarheid
-Service in de winkel
-Weinig interactie op problemen

Zeer slechte klantenservice, 3 producten teruggestuurd in dezelfde verpakking. Vervolgens zeggen ze dat er maar 2 producten zijn aangekomen. Producten verdwijnen niet uit eenzelfde dichte verpakking. Helaas kunnen ze niks doen, dat is het enige wat ze kunnen zeggen. Het gaat om het terugbetalen van €30 euro, maar hier willen ze niet in meegaan. Zeer slechte service en korte standaard antwoorden.


Over Brandfield Er is nog geen beschrijving aanwezig. Als je de eigenaar bent van Brandfield, kan je dit profiel claimen om hier een korte beschrijving te plaatsen.


Informatie Brandfield heeft een website/webshop keurmerk

Veelgestelde vragen

Is Brandfield een betrouwbaar bedrijf?

Momenteel zijn er 1 beoordelingen geplaatst over Brandfield met een Gemiddelde cijfer van 1.00 van de 5.

Ik heb nu de reviews goed gelezen. Wat kan ik nu doen?

Is jouw indruk goed? Bezoek de website van Brandfield hier en plaats je bestelling of serviceaanvraag. Mocht je nog verder willen kijken, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf of webwinkel.